Vaatekaappi liukuovilla mittojen mukaan valmiiksi asennettuna

Vaatekaappi liukuovella kotiisi vaivattomasti avaimet käteen-palveluna. Liukuovelliset vaatekaappimme valmistetaan Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Varaa maksuton esittelykäynti, jossa saat henkilökohtaista suunnitteluapua, pääset tutustumaan materiaaleihin ja voit siirtää mittojen virhevastuun meille.

 

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen, joten hyödynnä mahdollisuus.

Hymyilevä nainen avoimen liukuovellisen vaatekaapin edessä. Ripustustangossa on vaatteita.

Vaatekaappi liukuovilla mittatilauksena

Kun haluat kotiisi kauniit, kestävät ja toimivat vaatekaapit liukuovilla, käänny luottamuksella puoleemme. Vältä asentamisen vaiva ja riski natkuvista kaapeista, anna meidän toteuttaa sinulle täydellinen kaapisto valmiiksi asti. Liukuovitehtaan mittatilauksena toteutettu vaatekaappi liukuovilla on mainio ratkaisu sillä

Asiakkaidemme kokemuksia vaatekaapeista liukuovilla

Nyt on uudet hienot kaapistot ja tilaa löytyy. Kiitokset hyvästä työstä tekijöille. Hyvää syksyn jatkoa!
-Minttu
Todella tyytyväinen uuteen liukuovikaapistoon! Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, laadukas tuote.
- Tarja
Mää oon niin onnellinen, että tää projekti on nyt tehty. Homma hoitui todella nopeasti muutamassa tunnissa. Todellakin voin suositella. Sitä paitsi oli tosi kivat asentajapojat täällä.
- Niina
Asennus sujui erittäin hyvin ja pojat teki hyvää jälkeä. Kaapit ovat paikallaan, eikä naarmuakaan tullut seinään.
- Esa

Näin hankit vaatekaapin liukuovilla

Vaatekaappi liukuovilla meiltä vaivattomasti! Unelmiesi säilytysjärjestelmä on vain kolmen askeleen päässä.

MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

 

Esittelykäynnillä vierailemme luonasi. Autamme suunnittelemaan kotiisi sopivan vaatekaapiston, kerromme vaihtoehdoista ja mittaamme kaiken valmiiksi.

TARJOUS

Esittelykäyntimme perusteella lähetämme sinulle tarjouksen liukuovikaapista ilman piilo- tai lisäkuluja, johon saat tutustua kaikessa rauhassa.

TOIMITUS JA ASENNUS

 

Kun hyväksyt tarjouksen, liukuovikaappisi valmistuu muutamassa viikossa ja ammattiasentajamme hoitavat asennuksen. Sinä voit vain nauttia lopputuloksesta.

Liukuovivaatekaappien rungot

Liukuovikaappiemme rungot valmistetaan mittojen mukaan, jotta kaapisto asettuu täydellisesti sille suunniteltuun tilaan. Kaappien runkojen syvyys, leveys ja korkeus sekä runkojen vahvuus ovat räätälöitävissä.

Saat apua liukuovikaapin rungon valintaan asiantuntijaltamme maksuttomalla esittelykäynnillä. Alla näet muutamia esimerkkejä kaappien rungoista.

Vaatekaappi liukuovella - Materiaalit ja sävyt

Monipuolisten materiaali- ja sävyvaihtoehtojen ansiosta vaatekaappi liukuovilla voidaan suunnitella sisustukseesi sopivaksi. 

 

Valittavanasi on levy-, peili- ja lasimateriaaleja.

 

Puulevykuvioisella liukuovikaapilla luot helposti kotiisi lämpöä ja luonnollisuutta kun taas peiliovet avartavat kauniisti pientä tilaa. 

 

Pääset tutustumaan materiaaleihin varaamalla kotiisi maksuttoman esittelykäynnin tai tulemalla vierailulle myymäläämme.

Vaatekaapin säilytysratkaisut

Liukuovikaapin hyllyt, korit ja muut säilytysratkaisut kannattaa suunnitella tarkasti käyttötarkoituksen mukaan.

 

Laatikoilla, koreilla, housu- ja kenkätelineillä rakennamme yksilöllisen, käytännöllisen kokonaisuuden. Lisäksi voit valita kaapin käytännöllisyyttä parantavia mekanismeja, kuten alaslaskettavan vaatetangon tai siivousvälinetelineen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Liukuovikaappimme valmistetaan Suomessa. Tehtaamme sijaitsee Pälkäneen Luopioisissa, mistä kaapistot ja ovet toimitetaan asentajillemme asennusta varten.

Se kyllä onnistuu! Voit saada laskusi useampaan erään. Kysy mahdollisuudesta asiantuntijaltamme.

Pystymme seisomaan liukuovikaappiemme laadun takana. Myönnämme liukuovien mekanismeille, kuten pyörät, 10 vuoden takuun.

Palvelumme on sinulle vaivaton. Riittää, että joku tulee avaamaan oven, kun asentajamme saapuvat paikalle. Kun olemme saaneet asennuksen valmiiksi, siivoamme jälkemme ja lukitsemme ovet. Palattuasi valmis liukuovikaappi odottaa sinua.

10 syytä valita vaatekaappi liukuovella mittatilauksena ja paikalleen asennettuna

 1. Vaatekaappi, jossa on liukuovi, ei tarvitse huonetilaa aukeamiseen, vaan se mahtuu esim. eteisen käytävälle tai sängyn viereen mainiosti. 
 2. Kauniisti muuhun kalustukseen istuvat kaapistot peililiukuovilla tuovat huoneeseesi lisää valoa ja tilan tuntua.
 3. Laadukkaan liukuovikaapiston mekanismit ovat miellyttävät ja hiljaiset käyttää.
 4. Laajasta väri- ja materiaalivalikoimastamme löytyy juuri kotisi sisustukseen sopiva vaatekaapisto ja voit varmistua valinnoista esittelykäynnillä materiaaleja vertaillen.
 5. Saat suunnitteluapua asiantuntevalta myyjältämme, jolloin kaapistostasi tulee varmasti toimiva.
 6. Voimme rakentaa säilytystilaa lattiasta kattoon, kun vaatekaapisto tehdään mittatilauksena.
 7. Mitoitamme hyllyt, laatikostot, tangot ja korit juuri sinun tarpeesi ja esineidesi mukaan, jolloin tavarasi mahtuvat kyytiin täydellisesti.
 8. Kaapiston päältä, alta tai takaa ei tarvitse imuroida, sillä se istuu täydellisesti paikalleen.
 9. Kiinnitämme kaapiston jämäkästi ja turvallisesti.
 10. Sinun ei tarvitse hikoilla. Me suunnittelemme kanssasi toimivan kaapiston, mittaamme sen tarkasti, valmistamme, asennamme paikalleen ja siivoamme jäljet. Sinä saat järjestää tavarasi valmiiseen, puhtaaseen kaappiin.
Tee kuten Esa Tikkanen, chillaa sohvalla sillä aikaa kun asennamme sinulle unelmiesi vaatekaapin liukuovilla. Tilaa esittelykäynti nyt, niin uusi kaapisto on pian paikallaan.

Vaatekaapit liukuovella kotimaiselta Liukuovitehtaalta

Hanki laadukkaat ja kotimaiset vaatekaapit liukuovella meiltä yli 20 vuoden kokemuksella. Myönnämme liukuovien mekanismeille 10 vuoden takuun. Palveluumme kuuluu aina mittaus ja asennus, jotta liukuovikaapin hankinta olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Varaa maksuton suunnittelukäynti täyttämällä lomake. Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle