Taiteovi mittatilaustyönä ja valmiiksi asennettuna

Taiteovi kotiisi vaivattomasti avaimet käteen -palveluna. Taiteovi tunnetaan myös nimillä haitariovi ja paljeovi. Taiteovet valmistetaan Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Varaa maksuton esittelykäynti, jossa saat henkilökohtaista suunnitteluapua, pääset tutustumaan materiaaleihin ja voit siirtää mittojen virhevastuun meille.

 

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen, joten hyödynnä mahdollisuus.

Taiteovi Trendi Kaihdin

Mittatilauksena valmistetulla taiteovilla säästät tilaa silloin, kun perinteiset ovet eivät ole paras vaihtoehto

Taiteoven käyttö ahtaissa ja kapeissa tiloissa kannattaa, koska se ei vaadi tilaa avautuakseen samaan tapaan kuin perinteinen saranaovi. Taiteovi on oikea valinta myös silloin, kun kulkuaukko on niin kapea, ettei liukuovien asentaminen ole mahdollista. 

liukuovitehdas - liukuovi - liukuovet - liukuovikaappi - liukuovikaapisto - tilanjako-ovet - supra-ovet - taite-ovet

Asiakkaidemme kokemuksia taiteovista

Halusin vankan ja luotettavan liukuovikaapiston tilanjakajaksi, joka on myös kestävä ja ajatuksena että lopun elämän kestää omistusasunnossa. Kaapinmyyjä tuli kotiin mittaamaan ja tarkkaan teki työnsä, esitteli materiaalit ja paksuudet, muutama viikko meni tehtaalla ja asentaja asensi muutamassa tunnissa! Todella tyytyväinen olen lopputulokseen, enemmän kuin mitä odotin 🙂 Suosittelen!!
Yllätyin miten paljon tavaraa kaappi imaisee sisään. Jatkossa teetämme kaappitilaukset täällä!
- Jenny
Paikalliset pojat tekivät todella hienoa työtä. Suunniteltiin hartaasti ja kaikki toiveet kuunneltiin. Eteisen liukuovikaappi oli se kymmenen vuoden asumisen jälkeen mieltymysten mukaisesti suunniteltu. Vanha kaappi vietiin pois. Tuli hienompi kuin tilattiin, kauniisti ja huolella asennettuna. Ja mille nostan hattua - seitsemäs kerros kerrostalossa ja raskaimmat osathan eivät liukuovikaapissa mahdu hissiin. Jos haluat täsmälleen mitä tilasit ja luotettavasti, tilaa täältä.
- Eija
Nyt on uudet hienot kaapistot ja tilaa löytyy. Kiitokset hyvästä työstä tekijöille. Hyvää syksyn jatkoa!
-Minttu
Turun Liukuovitehtaalta saatiin hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja loistava mittatilausliukuovikaapisto vähän haastavaan tilaan. Odotukset ylittyivät. Kiitokset Niklakselle suunnittelusta ja ideoinnista! Suosittelen Liukuovitehdasta, jos valmiit standardit kaapit eivät käy ja jos haluat asennuksen sovittuna ajankohtana.
- Heidi
Todella tyytyväinen uuteen liukuovikaapistoon! Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, laadukas tuote.
- Tarja
Liukuovet saatiin tällä viikolla paikoilleen ja onhan ne vaan hyvät! Se pintakuvioitu makuuhuoneen ovi kieltämättä jännitti etukäteen hiukan kun valmis ovi nähtiin ekan kerran vasta asennettuna paikoilleen. Siitä tuli tosi hieno! Mahtava juttu, että saatiin tällainen pieni erikoistilaus onnistumaan.
- Mikko
Hei! Nyt on oikea paikka antaa palautetta koko prosessista: nopea yhteydenotto, mittauspalvelu, toimitusajan pitävyys ja asiantunteva asennus. Eli tyylipisteet 10+
-Riitta
Kaapisto asennettiin torstaina ja vain housuteline jäi uupumaan tehtaan pienen kömmähdyksen vuoksi. Se ei lopputulosta himmennä. Kiitoksia hienosta prosessista, ja kaapisto on kyllä vertaansa vaille.
- Paul

Näin hankit taiteoven

Taiteovien hankkiminen meiltä on vaivatonta – unelmiesi ovi on vain 3 askeleen päässä.

MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

 

Esittelykäynnillä vierailemme luonasi. Autamme suunnittelemaan kotiisi sopivat taiteovet, kerromme vaihtoehdoista ja mittaamme kaiken valmiiksi.

TARJOUS

 

Esittelykäyntimme perusteella lähetämme sinulle tarjouksen taiteovista ilman piilo- tai lisäkuluja, johon saat tutustua kaikessa rauhassa.

TOIMITUS JA ASENNUS

 

Jos hyväksyt tarjouksen, taiteovesi valmistuu muutamassa viikossa ja ammattiasentajamme hoitavat asennuksen. Sinä voit vain nauttia lopputuloksesta.

Haitariovi on monipuolinen

Taiteovemme valmistetaan mittojen mukaan, jotta ovi asettuu täydellisesti sille suunniteltuun tilaan. Ahtaissa makuuhuoneissa taiteovet sopivat hyvin vaatesäilytysjärjestelmän oviksi, sillä ne eivät vie lattiatilaa avautuessaan. Kun taiteovet valitaan sisäoviksi huoneiden välille, ne voidaan valmistaa myös pariaukeavina. Pariaukeavat ovet sopivat erityisesti leveämpiin oviaukkoihin.

 

Alla näet muutamia esimerkkejä taiteovista.

 

Taiteovien materiaalit ja sävyt

Monipuolisten materiaali- ja sävyvaihtoehtojen ansiosta taiteovii voidaan suunnitella sisustukseesi sopivaksi. 

 

Valittavissasi on aito puuviilupinta tai MDF-puukuitulevy.

Puuviilupintaisella taiteovella luot helposti kotiisi lämpöä ja luonnollisuutta. Voit valita taiteoviin myös lasiaukot, kuten kuvassa. Lasiaukot päästävät valon lävitseen, jolloin oven taakse suljettu tila säilyy yhä valoisana.

 

 

Pääset tutustumaan materiaaleihin varaamalla kotiisi maksuttoman esittelykäynnin tai tulemalla vierailulle myymäläämme. 

Taiteovi lasiaukoilla

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Liukuovikaappimme valmistetaan Suomessa. Tehtaamme sijaitsee Pälkäneen Luopioisissa, mistä kaapistot ja ovet toimitetaan asentajillemme asennusta varten.

Se kyllä onnistuu! Voit saada laskusi useampaan erään. Kysy mahdollisuudesta asiantuntijaltamme.

Pystymme seisomaan liukuovikaappiemme laadun takana. Myönnämme liukuovien mekanismeille, kuten pyörät, 10 vuoden takuun.

Palvelumme on sinulle vaivaton. Riittää, että joku tulee avaamaan oven, kun asentajamme saapuvat paikalle. Kun olemme saaneet asennuksen valmiiksi, siivoamme jälkemme ja lukitsemme ovet. Palattuasi valmis ovi odottaa sinua.

Taiteovet kotimaiselta Liukuovitehtaalta

Hanki laadukkaat ja kotimaiset taiteovet meiltä yli 20 vuoden kokemuksella. Myönnämme taiteovien mekanismeille 10 vuoden takuun. Palveluumme kuuluu aina mittaus ja asennus, jotta oven hankinta olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Varaa maksuton suunnittelukäynti täyttämällä lomake. Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle