Liukuovikaappi mittatilaustyönä ja valmiiksi asennettuna

Liukuovikaappi kotiisi vaivattomasti avaimet käteen-palveluna. Liukuovikaappimme valmistetaan Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Varaa maksuton esittelykäynti, jossa saat henkilökohtaista suunnitteluapua, pääset tutustumaan materiaaleihin ja voit siirtää mittojen virhevastuun meille.

 

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen, joten hyödynnä mahdollisuus.

Nainen katsoo hymyillen avattua liukuovikaapiston säilytyshyllyä.

Mittatilauksena valmistetulla liukuovikaapilla tyylikästä säilytystilaa ilman kompromisseja

Liukuovikaapeilla ja -kaapistoilla saat helposti ratkaistua kodin säilytysongelmat vaatehuoneessa, makuuhuoneessa, eteisessä ja kylpyhuoneessa. 

 

Asiakkaidemme kokemuksia liukuovikaapeista

Halusin vankan ja luotettavan liukuovikaapiston tilanjakajaksi, joka on myös kestävä ja ajatuksena että lopun elämän kestää omistusasunnossa. Kaapinmyyjä tuli kotiin mittaamaan ja tarkkaan teki työnsä, esitteli materiaalit ja paksuudet, muutama viikko meni tehtaalla ja asentaja asensi muutamassa tunnissa! Todella tyytyväinen olen lopputulokseen, enemmän kuin mitä odotin 🙂 Suosittelen!!
Yllätyin miten paljon tavaraa kaappi imaisee sisään. Jatkossa teetämme kaappitilaukset täällä!
- Jenny
Paikalliset pojat tekivät todella hienoa työtä. Suunniteltiin hartaasti ja kaikki toiveet kuunneltiin. Eteisen liukuovikaappi oli se kymmenen vuoden asumisen jälkeen mieltymysten mukaisesti suunniteltu. Vanha kaappi vietiin pois. Tuli hienompi kuin tilattiin, kauniisti ja huolella asennettuna. Ja mille nostan hattua - seitsemäs kerros kerrostalossa ja raskaimmat osathan eivät liukuovikaapissa mahdu hissiin. Jos haluat täsmälleen mitä tilasit ja luotettavasti, tilaa täältä.
- Eija
Nyt on uudet hienot kaapistot ja tilaa löytyy. Kiitokset hyvästä työstä tekijöille. Hyvää syksyn jatkoa!
-Minttu
Turun Liukuovitehtaalta saatiin hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja loistava mittatilausliukuovikaapisto vähän haastavaan tilaan. Odotukset ylittyivät. Kiitokset Niklakselle suunnittelusta ja ideoinnista! Suosittelen Liukuovitehdasta, jos valmiit standardit kaapit eivät käy ja jos haluat asennuksen sovittuna ajankohtana.
- Heidi
Todella tyytyväinen uuteen liukuovikaapistoon! Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, laadukas tuote.
- Tarja
Liukuovet saatiin tällä viikolla paikoilleen ja onhan ne vaan hyvät! Se pintakuvioitu makuuhuoneen ovi kieltämättä jännitti etukäteen hiukan kun valmis ovi nähtiin ekan kerran vasta asennettuna paikoilleen. Siitä tuli tosi hieno! Mahtava juttu, että saatiin tällainen pieni erikoistilaus onnistumaan.
- Mikko
Hei! Nyt on oikea paikka antaa palautetta koko prosessista: nopea yhteydenotto, mittauspalvelu, toimitusajan pitävyys ja asiantunteva asennus. Eli tyylipisteet 10+
-Riitta
Kaapisto asennettiin torstaina ja vain housuteline jäi uupumaan tehtaan pienen kömmähdyksen vuoksi. Se ei lopputulosta himmennä. Kiitoksia hienosta prosessista, ja kaapisto on kyllä vertaansa vaille.
- Paul

Näin hankit liukuovikaapin

Liukuovikaapin hankkiminen meiltä on vaivatonta – unelmiesi säilytysjärjestelmä on vain kolmen askeleen päässä.

MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

Esittelykäynnillä vierailemme luonasi. Autamme suunnittelemaan kotiisi sopivan kaapiston, kerromme vaihtoehdoista ja mittaamme kaiken valmiiksi.

TARJOUS

Esittelykäyntimme perusteella lähetämme sinulle tarjouksen liukuovikaapista ilman piilo- tai lisäkuluja, johon saat tutustua kaikessa rauhassa.

TOIMITUS JA ASENNUS

 

Jos hyväksyt tarjouksen, liukuovikaappisi valmistuu muutamassa viikossa ja ammattiasentajamme hoitavat asennuksen. Sinä voit vain nauttia lopputuloksesta.

Liukuovikaappien rungot

Liukuovikaappiemme rungot valmistetaan mittojen mukaan, jotta kaapisto asettuu täydellisesti sille suunniteltuun tilaan. Kaappien runkojen syvyys, leveys ja korkeus sekä runkojen vahvuus ovat räätälöitävissä. 

Saat apua liukuovikaapin rungon valintaan asiantuntijaltamme maksuttomalla esittelykäynnillä. Alla näet muutamia esimerkkejä kaappien rungoista. 

Liukuovikaappien materiaalit ja sävyt

Monipuolisten materiaali- ja sävyvaihtoehtojen ansiosta liukuovikaappi voidaan suunnitella sisustukseesi sopivaksi. 

Valittavanasi on levy-, peili- ja lasimateriaaleja.


Puulevykuvioisella liukuovikaapilla luot helposti kotiisi lämpöä ja luonnollisuutta kun taas peiliovet avartavat kauniisti pientä tilaa. 

Pääset tutustumaan materiaaleihin varaamalla kotiisi maksuttoman esittelykäynnin tai tulemalla vierailulle myymäläämme. 

Liukuovikaappien sisäelementit

Liukuovikaapin sisäelementit kannattaa suunnitella tarkasti käyttötarkoituksen mukaan. 

Laatikoilla, koreilla, housu- ja kenkätelineillä rakennetaan yksilöllinen, käytännöllinen kokonaisuus. Lisäksi voit valita kaapin käytännöllisyyttä parantavia mekanismeja, kuten alaslaskettavan vaatetangon tai siivousvälinetelineen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Liukuovikaappimme valmistetaan Suomessa. Tehtaamme sijaitsee Pälkäneen Luopioisissa, mistä kaapistot ja ovet toimitetaan asentajillemme asennusta varten.

Se kyllä onnistuu! Voit saada laskusi useampaan erään. Kysy mahdollisuudesta asiantuntijaltamme.

Pystymme seisomaan liukuovikaappiemme laadun takana. Myönnämme liukuovien mekanismeille, kuten pyörät, 10 vuoden takuun.

Palvelumme on sinulle vaivaton. Riittää, että joku tulee avaamaan oven, kun asentajamme saapuvat paikalle. Kun olemme saaneet asennuksen valmiiksi, siivoamme jälkemme ja lukitsemme ovet. Palattuasi valmis liukuovikaappi odottaa sinua.

Liukuovikaapit kotimaiselta Liukuovitehtaalta

Hanki laadukkaat ja kotimaiset liukuovikaapit meiltä yli 20 vuoden kokemuksella. Myönnämme liukuovien mekanismeille 10 vuoden takuun. Palveluumme kuuluu aina mittaus ja asennus, jotta liukuovikaapin hankinta olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Varaa maksuton suunnittelukäynti täyttämällä lomake. Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle