Tilanjakajaliukuovi mittatilaustyönä ja valmiiksi asennettuna

Tilanjakaja liukuovi kotiisi vaivattomasti avaimet käteen-palveluna. Valmistamme liukuovet Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Varaa maksuton esittelykäynti, jossa pääset tutustumaan materiaaleihimme ja voimme yhdessä viimeistellä suunnitelman tilanjakajan toteuttamisesta. Edustajamme ottaa tarkat mitat – me kannamme vastuun siitä, että liukuovi sopii täydellisesti paikalleen.

 

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen, joten hyödynnä mahdollisuus.

liukuovitehdas - liukuovi - liukuovet - liukuovikaappi - liukuovikaapisto - tilanjako-ovet - supra-ovet - taite-ovet - mustat reunat liukuovi

Liukuovi-tilanjakaja luo uusia tiloja kotiisi

Tilanjakoliukuovi mahdollistaa kotisi asuinneliöiden tehokkaan hyödyntämisen sinulle tärkeisiin toimintoihin.

Asiakkaidemme kokemuksia tilanjakajaliukuovista

Liukuovet saatiin tällä viikolla paikoilleen ja onhan ne vaan hyvät! Se pintakuvioitu makuuhuoneen ovi kieltämättä jännitti etukäteen hiukan kun valmis ovi nähtiin ekan kerran vasta asennettuna paikoilleen. Siitä tuli tosi hieno! Mahtava juttu, että saatiin tällainen pieni erikoistilaus onnistumaan.
- Mikko
Hei! Nyt on oikea paikka antaa palautetta koko prosessista: nopea yhteydenotto, mittauspalvelu, toimitusajan pitävyys ja asiantunteva asennus. Eli tyylipisteet 10+
-Riitta
”En tiennyt että tuosta tilasta saisi taiottua näin hienon. Nyt sillä on järkevä tarkoitus ja se ratkaisi säilytysongelmani. Tästä tuli ihan minun näköiseni vaatehuone! Paljon, paljon parempi kuin olisin voinut koskaan kuvitella.”
- Tiia-Maria Sokka (Tinze)

Näin hankit tilanjakajaliukuoven

Tilanjakajaliukuoven hankkiminen meiltä on vaivatonta – unelmiesi tilanjakaja on vain kolmen askeleen päässä.

MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

 

Esittelykäynnillä vierailemme luonasi. Autamme suunnittelemaan kotiisi sopivan tilanjakajaliukuoven, kerromme vaihtoehdoista ja mittaamme kaiken valmiiksi.

TARJOUS

 

Esittelykäyntimme perusteella lähetämme sinulle tarjouksen ovesta ilman piilo- tai lisäkuluja, johon saat tutustua kaikessa rauhassa.

TOIMITUS JA ASENNUS

 

Kun hyväksyt tarjouksen, tilanjakajaliukuovesi valmistuu muutamassa viikossa ja ammattiasentajamme hoitavat asennuksen. Sinä voit vain nauttia lopputuloksesta.

Tilanjakajaliukuovien väri- ja tyylivaihtoehdot

Tilanjako-oviin on valittavissa runsaastii vaihtoehtoja eri materiaaleista. Tilanjakaja liukuovet kestävät myös kosteutta, joten niitä voidaan käyttää vaikka kylpyhuoneessa.

 

Tällä hetkellä suosituin materiaaliyhdistelmä on musta ruudukkoliukuovi, jossa on kirkas lasi. Myös opaalilasia käytetään paljon. Opaalilasi päästää läpi valoa, mutta tarjoaa enemmän yksityisyyttä.

 

Valikoimaamme kuuluu useita metalli- ja puunsävyjä. Niistä löytyy jokaiseen sisustukseen sopivat värit ja materiaalit. Esittelykäynnillä voit varmistua oikeista värivalinnoista.

Tilanjakajaliukuovi seinän sisään

Jos teet suurempaa remonttia tai rakennat uutta, voit valita myös seinän sisään liukuvan oven. Seinän sisään liukuva tilanjako liukuovi toteutetaan osaksi väliseinän rakennetta. Tämä ratkaisu on siksi mahtava, että ovi ei tarvitse lainkaan tilaa kummastakaan huoneesta ja seinätila on vapaasti sisustettavissa.

 

Oviaukkoon on asennettu liukuovellinen tilanjakaja. Läpinäkyvässä lasiruudukoissa on mustat reunukset.

Tilanjakajaliukuovi välioven tilalle

Tilanjako-ovella voit korvata olemassa olevan välioven. Silloin se asennetaan liukumaan seinän edessä pois oviaukon tieltä.

 

Tilanjakaja liukuoven voit valita joko alakantavana, jolloin alakisko asennetaan lattiaan, tai yläkantavana, jolloin lattiakiskoa ei tule.

 

Yläkantoinen tilanjako-ovi kiinnitetään joko seinään tai kattoon. Silloin se liukuu yläpyörillä ja alas tulee vain ohjainpyörä, joka on alaprofiilin sisällä. Näin ovi ei heilu alaosastaan.

Näistä vaihtoehtoisista ratkaisuista ja niiden sopivuudesta juuri sinun kotiisi juttelemme esittelykäynnillä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehtyä tässäkin asiassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilanjakajista ja liukuovista

Tilanjakoliukuovet valmistetaan Suomessa. Tehtaamme sijaitsee Pälkäneen Luopioisissa, mistä ovet toimitetaan asentajillemme asennusta varten.

Se kyllä onnistuu! Voit saada laskusi useampaan erään. Kysy mahdollisuudesta asiantuntijaltamme.

Pystymme seisomaan oviemme laadun takana. Myönnämme liukuovien mekanismeille, kuten pyörät, 10 vuoden takuun.

Palvelumme on sinulle vaivaton. Riittää, että joku tulee avaamaan oven, kun asentajamme saapuvat paikalle. Kun olemme saaneet asennuksen valmiiksi, siivoamme jälkemme ja lukitsemme ovet. Palattuasi valmis tilanjakajaliukuovi odottaa sinua.

Tilanjakajaliukuovet kotimaiselta Liukuovitehtaalta

Hanki laadukkaat ja kotimaiset tilanjakaja liukuovet meiltä yli 20 vuoden kokemuksella. Myönnämme liukuovien mekanismeille 10 vuoden takuun. Palveluumme kuuluu aina mittaus ja asennus, jotta tilanjakaja liukuoven hankinta olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

 

Laita siis meille yhteydenottopyyntö niin pistetään liukuoven pyörät pyörimään.Voit myös tulla testaamaan liukuovia käytännössä showroomillemme.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle