Liukuovi seinän sisään valmiiksi asennettuna

Liukuovi seinän sisään, ns. taskuovi, luo kotiisi aivan uudenlaisia tiloja. Toteutamme tämän loistavan liukuoviratkaisun sinulle vaivattomasti avaimet käteen-palveluna. Liukuovemme valmistetaan Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Varaa maksuton esittelykäynti, jonka yhteydessä pääset tutustumaan materiaaleihimme ja voimme yhdessä viimeistellä suunnitelman seinän sisään liukuvan oven toteuttamisesta. Edustajamme ottaa tarkat mitat – me kannamme vastuun siitä, että liukuovi sopii täydellisesti paikalleen.

 

Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen, joten hyödynnä mahdollisuus.

Valkoinen liukuovi seinän sisään asennettuna.

Taskuovi seinän sisään avaa kodissasi uusia mahdollisuuksia

Seinän sisään liukuva väliovi mahdollistaa kotisi asuinneliöiden hyödyntämisen aivan uudella tavalla. Toisin kuin tavallinen väliovi, seinän sisälle “taskuun” sujahtava ovi ei tarvitse erikseen liikkumatilaa tai paikkaa seinän vieressä ollessaan auki.

Asiakkaidemme kokemuksia seinän sisään liukuvasta ovesta

Liukuovet saatiin tällä viikolla paikoilleen ja onhan ne vaan hyvät! Se pintakuvioitu makuuhuoneen ovi kieltämättä jännitti etukäteen hiukan kun valmis ovi nähtiin ekan kerran vasta asennettuna paikoilleen. Siitä tuli tosi hieno! Mahtava juttu, että saatiin tällainen pieni erikoistilaus onnistumaan.
- Mikko
Hei! Nyt on oikea paikka antaa palautetta koko prosessista: nopea yhteydenotto, mittauspalvelu, toimitusajan pitävyys ja asiantunteva asennus. Eli tyylipisteet 10+
-Riitta

Näin hankit seinän sisään liukuvan oven

Liukuovi seinän sisään on yllättävän helppo hankinta – vain nämä kolme askelta ja kodissasi on täydellinen liukuoviratkaisu paikallaan.

MAKSUTON ESITTELYKÄYNTI

 

Esittelykäynnillä vierailemme luonasi. Autamme suunnittelemaan kotiisi sopivat seinän sisään liukuvat ovet, kerromme vaihtoehdoista ja mittaamme kaiken valmiiksi.

TARJOUS

 

Esittelykäyntimme perusteella lähetämme sinulle tarjouksen seinän sisään liukuvasta ovesta ilman piilo- tai lisäkuluja, johon saat tutustua kaikessa rauhassa.

TOIMITUS JA ASENNUS

 

Kun hyväksyt tarjouksen, seinän sisään liukuva “taskuovesi” valmistuu muutamassa viikossa ja ammattiasentajamme hoitavat asennuksen. Sinä voit vain nauttia lopputuloksesta.

Seinän sisään liukuvan oven väri- tyylivaihtoehdot

Liukuovissamme on valittavissa runsaasti eri vaihtoehtoja eri materiaaleista. Ne kestävät myös kosteutta, joten niitä voidaan käyttää vaikka kylpyhuoneessa.

Tällä hetkellä hyvin suosittuja vaihtoehtoja liukuoviksi ovat klassinen valkoinen sekä yhdistelmä, jossa on musta ruudukko ja kirkas lasi. Myös opaalilasia käytetään paljon. Opaalilasi päästää läpi valoa, mutta tarjoaa enemmän yksityisyyttä. Valikoimaamme kuuluu useita metalli- ja puunsävyjä. Niistä löytyy jokaiseen sisustukseen sopivat värit ja materiaalit.

Liukuovi seinän sisään uuteen taloon tai remonttikohteeseen

Seinän sisään liukuva liukuovi toteutetaan uudiskohteessa tai remontissa osaksi väliseinän rakennetta. Tämmöiseen taskuoveen kuuluu seinän sisään asennettava liukuovirunko sekä liukuovilevy. Liukuovi voidaan toteuttaa joko yksittäisellä ovella tai kahtena, oviaukon molemmin puolin asettuvalla ovella.

Seinän sisään liukuva ovi on siitä mahtava vaihtoehto, että ovi ei tarvitse lainkaan tilaa kummastakaan huoneesta ja seinätila on vapaasti sisustettavissa.

Seinän sisään liukuvan oven ominaisuuksia ovat mm.

 • Hiljainen, hidastettu sulkeutumisen loppuvaihe
 • Esteetön kulku oviaukosta, ei korkeita kynnyksiä.
 • Jopa kolme lisäneliötä perinteiseen kääntyvään välioveen verrattuna
 • Upotetut vetimet
 • Lukitusmahdollisuus
Asennettu liukuovi seinän sisään.

Seinän sisään liukuva ovi yläkantoisena, ilman kynnystä

Seinän sisään liukuvan oven voit valita joko alakantavana, jolloin alakisko asennetaan lattiaan, tai yläkantavana, jolloin lattiakiskoa ei tule.

 

Näistä vaihtoehtoisista ratkaisuista ja niiden sopivuudesta juuri sinun kotiisi juttelemme esittelykäynnillä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehtyä tässäkin asiassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilanjakajista ja liukuovista

Tilanjakajat ja liukuovet valmistetaan Suomessa. Tehtaamme sijaitsee Pälkäneen Luopioisissa, mistä kaapistot ja liukuovet toimitetaan asentajillemme asennusta varten.

Se kyllä onnistuu! Voit saada laskusi useampaan erään. Kysy mahdollisuudesta asiantuntijaltamme.

Pystymme seisomaan liukuovikaappiemme laadun takana. Myönnämme liukuovien mekanismeille, kuten pyörät, 10 vuoden takuun.

Palvelumme on sinulle vaivaton. Riittää, että joku tulee avaamaan oven, kun asentajamme saapuvat paikalle. Kun olemme saaneet asennuksen valmiiksi, siivoamme jälkemme ja lukitsemme ovet. Palattuasi valmis liukuovikaappi odottaa sinua.

Liukuovi seinän sisään kotimaiselta Liukuovitehtaalta

Hanki laadukkaat ja kotimaiset liukuovet seinän sisään meiltä yli 20 vuoden kokemuksella. Myönnämme liukuovien mekanismeille 10 vuoden takuun. Palveluumme kuuluu aina mittaus ja asennus, jotta liukuoven hankinta olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

 

Varaa maksuton suunnittelukäynti täyttämällä lomake. Esittelykäynti ei velvoita sinua tilaukseen.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Voit valita esittelyn halutessasi myös etäyhteydellä

  Valitse sijaintisi (pakollinen)

  Lisätiedot myyjälle