fbpx

Lisää säilytystilaa!

Helppoa kodin sisustamista

Lisää säilytystilaa!

Oulu, Etu-Lyötty | 03.06.2021 

Nuorenparin ostettua asunnon uudehkosta kerrostalosta Oulun keskustan tuntumasta, huomasivat he aika pian että säilytystilaa näissä uusissa asunnoissa on niukasti.

Tuntui että kaappitilaa on yksinkertaisesti liian vähän. ”Ja vakiokaapeilla huoneet alkavat näyttämään tosi tyhmiltä”, kertoo Joonas*. ”Niinpä meille jäi ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi teetättää mittojen mukaan juuri meille sopiva kaapisto.”

Tästä syystä päätettiin pyytää tarjoukset kolmelta eri toimittajalta. Liukuovitehdas oli ainoa joka tarjosi mittaus- ja suunnittelukäyntiä etukäteen. Lisäksi se oli maksuton. Muilta tarjoajilta saatiin vain tarjoukset alustavan suunnitelman pohjalta.

”Lopulta päädyimme tilaamaan kaapiston Liukuovitehtaalta, koska arvostamme kotimaista valmistusta ja lisäksi tarjous oli myös edullisin näistä kolmesta.” , kertoo Joonas. ”Saimme koko prosessin ajan nopeasti vastaukset kysymyksiimme ja suunnittelun yhteydessä myyjältä sai ideoita ja ehdotuksia, joihin olemme olleet erityisen tyytyväisiä. Kaapisto myös asennettiin siististi ja asentajat olivat tosi ystävällisiä. Lopuksi kaikki oli vielä siivottu huolellisesti.”

Uusi kaapisto täyttää nyt hienosti kaikki ne vaatimukset, jotka sille asetettiin: saatiin paljon lisää säilytystilaa, se toimii kauniina sisustuselementtinä, on toimiva ja vielä nostaa asunnon arvoa. ”Voin ehdottomasti suositella liukuovitehdasta kaikille muillekin, olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja myös hintaan”, sanoo Joonas.

*) nimi muutettu.